3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging

Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging - Louise Rennison Jeg var inde på min søsters værelse og læse denne bog, da hun flere gange har pløjet gennem den og grint lige højt hver eneste gang. Det betyder også, at jeg har haft mine teenagebriller på, da jeg læste den.

Bogen er skrevet i dagbogsform udfra Georgias synspunkt, og det fungerer egentlig ret godt. Der er skrevet mange gange dagligt, men kun hvis hun har noget at fortælle om. Der sker på en gang en hel masse i hendes liv, og på samtidig sker der bare ikke rigtig noget. Det er de almindelige teenageting vi hører om, men til forskel fra al anden teenagelitteratur, så er det fortalt på en virkelig humoristisk måde. Det gør også, at man flere gange sidder og griner lidt. Jeg opgav hurtigt at holde mig tilbage, for det var noget nær umuligt.

Karaktererne der beskrives kan jeg godt, med mit voksne jeg, blive lidt træt af, men de var alligevel beskrevet på en så varm og sjov måde, at jeg ikke kunne lade være at holde af dem. De kom ikke rigtig ind under huden på mig, men det synes jeg nu også er meget sjældent i den her slags litteratur.

Jeg læser helt sikkert videre i serien, når jeg lige har brug for et lille pusterum i alt det andet.