3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

En lykkelig kvinde

En lykkelig kvinde - Hanne-Vibeke Holst Øv, øv, øv. Det startede så godt, men gik bare ned ad bakke. Jeg er glad for, dette var sidste bog i serien.

Karaktererne blev virkelig en parodi på sig selv og Therese og Pauls forhold blev lige så dysfunktionelt som Eva og Gideons (Bared to You). Det klædte ikke bogen og jeg blev tværtimod godt og grundigt frastødt. Det ødelagde fuldstændig bogen for mig og er også årsag til den dårlige karakter. Jeg forstår slet ikke, hvorfor Holst har valgt at skrive karaktererne sådan. Det lå ikke til dem.

Handlingen drejede sig alt for meget om det her forhold, der slet ikke fungerede og Thereses jagt på den far, der var død, men som alligevel blev ved at jage hende. Det var en helt andet historie, end hvad de forrige bøger har lagt op til. Jeg vidste godt, der ville komme noget omkring hendes far i bøgerne, men han fyldte alt for meget og især efter hand død. Det virkede malplaceret.

Generelt føltes hele tredje bog tvungen, som om forfatteren blev bedt om at skrive en sidste bog i serien, men egentlig ikke havde stof nok til det. Om det forholder sig sådan har jeg ikke undersøgt, men det var den følelse jeg sad med efter endt læsning. Desværre.