3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Det smaragdgrønne atlas

Det smaragdgrønne atlas - John  Stephens Som om det ikke var svært nok i det hele taget at tage sig sammen til at komme igang med denne bog, så var det også temmelig svært at tage sig sammen til at blive ved at læse i den. For det første har den en goodreads rating på intet mindre end 3,88 ud af 6908 ratings. Derudover sammenlignes den med Narnia, Harry Potter og Det gyldne kompas. Med en enkelt undtagelse, har alle jeg følger mere eller mindre lovprist bogen.

Jeg kedede mig uendelig meget gennem bogen. Så forfærdelig mange gentagelser af børnenes historie – altså helt ærligt John Stephens, tror du jeg har Alzheimers eller hvad? Jeg behøver ikke have deres livshistorie gang på gang på gang. Der kunne et “Kate fortalte ham/hende historien om opvæksten” have været en dejlig pause. Samtidig var der lidt for detaljerede beskrivelser af, hvor børnene befandt sig, men det er jo så min egen smag der konflikter lidt med bogen her.

Handlingskurven var flad og det føltes som at stå i kø i flere timer. Jeg var på nippet til at give op flere gange, hvilket også er derfor jeg er nød til at give bogen en så lav karakter. Jeg blev dog ved i håbet om, at bogen ville ændre stil og tingene ville begynde at tage fart, men nej…

Alt i alt var bogen bare en kæmpe skuffelse for mig.