3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Det sidste brev fra din elsker

Det sidste brev fra din elsker - Jojo Moyes Det kan godt være svært at åbne en bog, hvor man forventer så meget, og så bliver skuffet indenfor de første 50 sider. Så er det virkelig op af bakke.

Jeg ved godt, at man skal passe på med at forvente for meget, men det er lettere sagt end gjort. Jeg elskede virkelig Me Before You af Moyes, og jeg håbede på, at denne bog også ville røre mig. Ikke i samme grad som MBY, det ville jo snart sagt være umuligt, men bare en lille smule. Det gjorde den ikke. Som i slet ikke. Og det bliver jeg sgu egentlig lidt ked af.

Allerede i prologen var jeg træt af den ene hovedperson (Ellie). Hun har et løst forhold til en gift mand og den måde, det var beskrevet på, på de få sider, fik mig bare til at ryste på hovedet. De næste mange, mange sider handler om Jennifer i 1960’erne, og man hører intet til nutiden. Jennifer irriterede mig, ligesom hendes omgivelser gjorde det. De gik mig på nerverne. Så fint og opstillet alt sammen. Nej, jeg kan ikke have det! Da vi så omsider er tilbage ved Ellie i nutiden, så håbede jeg på, at få forklaret, hvorfor Ellie var så træls, og de kom da også, forklaringerne. Desværre var det bare ikke nok til, at jeg fik sympati med hende.

Handlingen var langstrakt og ligegyldig. Brevene var rigtig fine, men føltes malplaceret halvdelen af gangene. Persongalleriet var jeg ligeglad med. Jeg tror bare, den her bog ikke lige var min kop te. Jeg tror, at andre vil finde glæde i bogen. Den havde også sine fine tidspunkter, men det var bare ikke helt nok. Det var ikke rigtig noget for mig. Og nu er jeg kun blevet endnu mere ”nervøs” over The Girl You Left Behind. Jeg aner ikke, hvordan jeg skal forholde mig til den.