3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Unravel Me

Unravel Me - Tahereh Mafi … Wow! Bare wow! Hold nu op, hvor jeg bare elskede den her bog! James, Adam, Kenji, Warner, Juliette. Alt var bare fantastisk!

Der var alligevel en ting, der irriterede mig. For at starte med den først, så var det, at det egentlig bare var en lang optakt til krig. Jeg håbede hele tiden, at nu ville den starte, men det gjorde den bare ikke rigtig… :/ Det er så også det eneste negative, jeg har at sige.

Den måde verdenen bliver beskrevet på er fortsat rigtig god! Den er faktisk endnu bedre i den her bog, fordi endnu flere ting bliver forklaret. Jeg er helt betaget. Personerne i bogen var også virkelig skønne.

Det giver et meget godt billede af, hvordan jeg havde det med bogen. Den var virkelig, virkelig, VIRKELIG god!! Jeg er (stadig) alt for eksatisk, til at kunne skrive en fornuftig anmelde, for den er bare goooood!

Hvad sproget angår, så flød det meget nemmere for mig den her gang. Jeg havde vænnet mig til Mafis (irriterende!) sprog, og derfor gik det også meget hurtigere med at sortere i, hvad der var relevant og hvad jeg bare skulle glemme. Det er helt sikkert ikke alle, der vil kunne udholde sproget, og det er virkelig en skam, for selve historien er virkelig en oplevelse værdig!