3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Mount København

Mount København - Kaspar Colling Nielsen En fin lille samling af noveller. Der var et par gode imellem; Magneto, Vampyren og Den Grå Dame kunne jeg særligt godt lide. Også Pelikanen gjorde lidt indtryk, omend det mest var fordi den var så sær. På en okay måde.
Nogen af novellerne er fint afsluttede, mens andre godt kunne have været lidt længere - eller bare have haft en slutning. Jeg var specielt forvirret over Kikkert og Syltede Figner. Dog ikke mere end at det var ok.

Der er en fin rød tråd gennem novellerne, hjulpet på vej af afsnit indeholdende "facts" om Mount København mellem novellerne. De bidrog i høj grad til sammenhængen.

Jeg syntes, at det blev lige dansk nok til tider. Alt for mange vilde ting til, at det skulle kunne ske på Danmarks lille areal. Det fungerede ikke så fantastisk, synes jeg ikke. Alligevel var det ok til, at jeg følte mig underholdt.

Jeg vil anbefale bogen, hvis du har en ledig time eller to, og bare skal have noget let underholdning.