3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Server

Server - Peter Griffin Desværre er min holdning til bogen en noget andet, end den jeg havde læst, men sådan er det jo, smag og behag og alt det der. Halvvejs inde i bogen begik jeg den fejl at tage en pause og se på coveret – da jeg læste citatet herpå, var jeg næsten klar over, hvordan resten af historien ville udfolde sig. Øv!
Udover det var plottet også lidt tyndt. Jeg fik aldrig rigtig følelsen af, at forfatteren vidste, hvor han ville hen. Okay, okay, godt ord igen, men det føltes lidt som om han havde en vej han ville følge, men så stødte han lige på et par ekstra finurlige idéer undervejs. Omvendt var der den spænding, jeg håbede på. Der var faktisk scener i bogen, hvor jeg tænkte “hold da op! Uhyggeligt alligevel.” I hvert fald når man lige har in mente, at det her jo er en børne- og ungdomsbog.

Sproget i bogen var dejlig let og det tog ikke mange timer førend sidste side var vendt. Noget der helt bestemt er et plus. Dog var der i min udgave en del stave- og sætningsfejl, men helt generelt flød det rigtig godt og man blev ikke forstyrret i læserytmen. Det var en rigtig dejlig og positiv oplevelse.

Karaktererne var okay. Peter var en god hovedperson, han var utrolig voksen langt det meste af tiden. Resten af karaktererne betød ikke så meget for mig, de var der mest bare som fyld.

Jeg kunne godt finde på at kaste mig over andre bøger af Peter Griffin, men mest af nysgerrighed, og for at se hvordan han præsterer på den voksne scene.