3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Frostbite

Frostbite  - Richelle Mead Min første tanke var, at bogens prolog opsummerede lige rigeligt af bog et. Det havde nok ikke helt været nødvendigt for mig at genlæse etteren, på trods af de (over) to år der er gået, siden jeg først læste den. Havde jeg ikke gjort det, så havde det været særdeles hjælpsomt, men nu blev jeg bare lidt træt af det. Meeen, det er jo en mindre detalje ;) Bogens plot var en lille smule længe om rigtigt at komme igang, og så alligevel ikke. Jeg tænkte ikke over det imens jeg læste, men først bagefter, så det har ikke rigtig forstyrret mig. Det er en smule ambivalent egentlig. I dele af bogen savnede jeg at høre lidt mere til Lissa, men jeg forstår, hvorfor det ikke kunne lade sig gøre og havde jeg fået min vilje, så havde jeg sikkert også været utilfreds og ment, at det jo ikke hang sammen – ja ja, kald mig bare frøken besværlig ;)

I bogen introduceres man til nye karakterer, hvilket for mit vedkommende betyder, at det er sjovt at blive ved at læse. Jeg vil gerne lære de nye at kende. Misforstå mig ikke, jeg synes stadig de “gamle” er fede, det tilføjer bare en ny dimension, at der kommer noget nyt udover “bare” et andet plot. Og i forhold til plottet vil jeg, uden at røbe for meget, sige, at jeg synes der manglede lidt kamp. Kampscenerne var alt for hurtigt og let overstået efter min mening. Og så en lille sjov ting, jeg lagde mærke til: Nej hvor er Rose dog bare kræsen! Smag dog på tingene, pigebarn, før du rækker tunge og siger ad! Altså, jo jo, jeg kunne forstå dig hvis det var et eller andet, man aldrig har hørt om før (marinerede hænder eller andet sygt i den stil), men nu har man jo trods alt hørt om foie gras før.. Det er sikkert bare mig der er gammeldags, men altså ;)

Generelt synes jeg, at den her var bedre end etteren. Jeg har godt nok oprindeligt givet etteren en højere karakter, men ved anden gennemlæsning var jeg knap så begejstret. Jeg har bare et princip om ikke at ændre på karakteren. Nå, men, toeren var bedre. Der skete mere, der var flere problemstillinger og det var lettere at relatere (…hvis man da ellers kan tale om at relatere til overnaturlige væsner). Jeg er straks begyndt på bog tre, som jeg har rigtig høje forventninger til! Nu skal det være. Nu skal jeg videre i den her serie, kan jeg mærke! :)