5 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

The False Princess

The False Princess - Eilis O'Neal Jeg fik min søster til at vælge denne bog blandt alle mine ebøger og jeg forventede absolut intet. Synopsen lød okay, men jeg regnede egentlig lidt med at jeg ville blive skuffet. Det blev jeg ikke.

Sproget var ikke noget at råbe hurra for, det var for det meste fladt og kedeligt, men der var et par sjove navne og stednavne iblandt. Jeg mener, selve byen hed Vivaskari. Det er ikke helt normalt. Det var med til lige at sætte et ekstra magisk præg over det. Desværre var resten bare det samme kedelige, flade sprog, som vi kender fra en masse andre ungdomsbøger, så den udmærkede sig ikke på nogen måde her.

Karaktererne var okay, der var desværre bare ikke særlig stor udvikling i deres personligheder. Jeg følte ikke hovedpersonen, Sinda, lærte noget som helst undervejs. Kiernan, hendes bedste ven, var imidlertid humoristisk og beskrevet med en varme, men heller ikke han blev udviklet. Han blev ved at virke stædig og bedrevidende.

Plotmæssigt var bogen hyggelig. Den havde en del magi og en smule kærlighed, men måden den strøg henover sidstnævnte på, var desværre ret skuffende. Den havde elementerne med undervejs for til sidst bare lige at glide fladt henover dem. Rigtig ærgerligt, når nu der var lagt op til noget andet og mere.

Generelt var bogen okay, den var lidt anderledes end de sidste mange bøger jeg har læst, og så var den bare hyggelig at sidde og læse i. Det er ikke en bog jeg direkte vil gå ud og anbefale, men det er bestemt heller ikke en bog jeg vil frafåde folk at læse.