3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Crossing the Line

Crossing the Line - Katie McGarry Den her novelle samlede jeg op, fordi jeg frygtede, at endnu en reading slump var på vej. Det var det helt rigtige valg, for hold nu op, hvor var det bare en på alle måder sød bog! Utroligt, så meget man kan nå, på kun 65 sider. Den tog mig virkelig med storm!

Lila og Lincoln er begge virkelig skønne karakterer og jeg veksler mellem, hvem jeg bedst kunne lide. Faktisk kunne jeg ikke huske hverken den ene eller den anden fra Pushing the Limits (LINK!), men det var ikke generende for historien. Den måde, de lærte hinanden at kende på, var lidt anderledes, men jeg synes, det fungerede. Det gjorde, at de forstod hinanden – og jeg forstod, at de forstod hinanden.

De små breve, der starter hvert kapitel, er virkelig skønne. Det er næsten min yndlingsdel af bogen og fungerer næsten som en historie for sig. Det er her igennem, jeg for alvor synes, deres personlighed skinner igennem.

En rigtig sød lille novelle. Den næste novelle kommer til december – noget, jeg først fandt ud af, efter at have brugt ½ time på at lede efter den… Jeg skal i hvert fald helt sikkert læse den!