3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

A Storm of Swords

A Storm of Swords  - George R.R. Martin Jeg var så uheldig, at få spoilet tre ret store ting i den her bog. Det ødelagde selvfølgelig fuldstændig chok momenterne. Desværre! Jeg kan kun forestille mig, hvordan det må have været at læse den, uden at vide, hvad man gik ind til.

Heldigvis, så var bogen stadig alt det jeg håbede på – og mere til. Og den slutning. Hvad var det nu for noget?!?! :O

Jeg blev mere glad for Dany i den her bog, hurra! Hvor har jeg virkelig kedet mig under hendes kapitler tidligere. Den her gang, var det mest Samwells kapitler der kedede mig, men det var ikke alle sammen, kun omkring hvert andet. Til gengæld fandt jeg Jamie ret spændende! Og Tyrion, men det gør jeg vist altid. Og så ELSKER jeg bare Sansa! Jeg tror, hun er min yndlingskarakter! Jeg er vist den eneste, der ikke hader hende… Og nå ja. Ygritte. Hun er altså også ret sjov at følge.

Det er altså ikke nemt, at sige noget fornuftigt om den her bog, uden at spoile. Folk, der har set serien først, går fuldstændig glip af spændingen ved bogen. Og folk, der ikke har hverken set eller læst den her serie, de går bare glip af noget fantastisk. Et absolut mesterværk.