3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Djævelens lærling

Djævelens lærling - Kenneth Bøgh Andersen Likes:

• Jeg har haft denne bog stående i over to år. Jeg har skævet til den nu og da, men tænkt at jeg gemte den, til jeg en dag havde lyst til noget lidt ligegyldigt fantasy. Åh hvor tog jeg bare fejl!! Den her bog er så sprængfyldt med humor, at det nærmest driver af siderne. Humoren er så tyk, at den ikke er til at skære igennem. Og det klæder bogen rigtig godt. For det bliver ved at være sjovt. Det bliver ikke for meget på ét eneste tidspunkt, og hvor er det bare fantastisk befriende.

• Dette er min første Bøgh Andersen bog, og som nævnt forventede jeg mig ikke ret meget. Jeg havde ikke regnet med, at bogen ville være så velskrevet, som det var tilfældet. Den var virkelig, virkelig godt skrevet. Det var varierende, spændende og nyskabende.

• Der er så meget “tilfældig ironi,” som er med til at forstærke mit indtryk af bogen. Alt virker så gennemtænkt. Ting, der virker som normen for os, er ikke normen i Helvede, og bliver derfor opfattet lidt ironisk, men det er jo alligevel “tilfældigt” – lidt svært at forklare, men jeg var i hvert fald vild med det. Alene navnene i bogen…de skriger langt væk af ironi og sarkasme.

• Det er en rigtig sød historie, Kenneth Bøgh Andersen har skrevet. Det er ikke rigtig noget, jeg har set tidligere, så for mig var ideen også ret ny, og jeg var stor fan. Jeg glæder mig til at læse videre.

Dislikes:

• Historien mangler lige den sidste action, for at få mig helt op at ringe. Den mangler “pageturner”-effekten og cliffhangerne. Jeg kørte mest på pga. humoren, og dét synes jeg alligevel er lidt synd. En smule mere action havde klædt bogen rigtig godt.