3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Liv og Alexander

Liv og Alexander - Tine Bryld Louise-trilogien, Martin & Victoria og Liv & Alexander. Det er de tre danske ungdomsklassikere. Efter at have Louise-trilogien i skarp erindring, på trods af det er tre år siden jeg sidst læste den, så skuffer Liv & Alexander. Jeg havde forventet mange flere detaljer. Der bliver gået let henover det hele og man føler egentlig hurtigt, man kun får fortalt halvdelen. Jeg får ikke noget sympati for Alexander og synes egentlig ikke, han er specielt sød. Han er der bare. Det er en skam, når han trods alt er en af hovedpersonerne. Til gengæld er Tine Brylds sprog meget let at læse og man flyver gennem bogen og dét er jeg fan af. Jeg læste første bog for mange år siden og huskede den noget bedre, men sådan er det nok med mange ting, når man går dem efter når man er blevet voksen. Desværre må jeg sige, at bogen lever mere højt på sit ry end på sin egentlige fortælling og det er da også det, der er årsagen til, at den trods alt får tre stjerner.