3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Den Gyldne Nøgle

Den Gyldne Nøgle - Lene Dybdahl Hold nu op altså. Jeg troede virkelig, der var dårlig litteratur nok. Dér tog jeg fejl. Jeg er godt med på, at jeg nok ligger lidt udenfor målgruppen, at bogen er skrevet til børn i 13-års alderen, men fortjener de ikke en ordentlig historie? Hvis der sidder folk derude, som overvejer at læse denne højt for deres store børn eller give dem bogen i gave, så er her et godt råd: Lad være! Det er virkelig langtrukket, virkelig fladt og virkelig trist læsning.
Der var humor og varme i bogens persongalleri, men her hører det så til gengæld også op. Sproget var fladt og intetsigende, og føltes anstrengt i den forstand, at der var brugt slang og bandeord “bare fordi”. Sådan føltes det i hvert fald på mig. Bogen er Lene Dybdahls debut og jeg bliver en anelse trist over, at den ikke er bedre. Bogtraileren ser spændende ud, men bogen lever desværre ikke op til det og trods det, at bogen ender med en cliffhanger, så har jeg absolut ingen intentioner om, at læse fortsættelsen på denne bog.