3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Romeo and Juliet

Romeo and Juliet - William Shakespeare Så fik jeg endelig kastet mig over Shakespeare. Det tog mig en enkelt dag, at komme gennem historien og modsat mine forventninger, var det en rigtig spændende eftermiddag. Jeg havde hørt om stykket før, men aldrig selv læst eller set stykket. Det fortryder jeg nu. Jeg følte mig som en håbløs romantiker, da jeg vendte sidste side og nu har jeg bare lyst til, at gå ud og opleve en lige så stærk kærlighed. Når det så er sagt, så skal man huske på, at det her altså er en bog, et drama, hvor forfatteren, Shakespeare, har kunnet gøre som det passede ham.
Jeg blev også overrasket over sproget. Taget i betragtning at stykket er skrevet i 1590′erne, så glider sproget let og flydende uden de store komplikationer. Og psst, det der med at unge mennesker i dag taler så grimt? Det gjorde de også dengang ;)
Jeg forstår nu, hvorfor det her er blevet så stort et værk, som det er. Det er en klassiker af de helt store og man skal virkelig unde sig selv oplevelsen – den er det hele værd!