3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

The Walking Dead, Vol. 1: Days Gone Bye

The Walking Dead, Vol. 1: Days Gone Bye - Tony Moore, Robert Kirkman Jeg følger trofast med i tv-serien, og fik lyst til at kaste mig ud i det originale værk. Jeg glæder mig allerede til at få fingrene i næste bind i serien, der virkelig er godt tegnet og også har en masse humor.

At den er lavet i sort/hvid betød absolut intet for mig, jeg synes næsten bare det var et plus. Der var masser af detaljer med, hvor det var nødvendigt, og det gjorde bogen overskuelig.

Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg havde forventet, men det var i hvert fald ikke det her. Jeg troede nok ikke, at jeg ville kende historien så godt i forvejen, bare fordi jeg har set tv-serien. Jeg er virkelig imponeret over, hvor godt serien følger bogen, der var masser af ting jeg havde glemt, som jeg lige fik opfrisket. Nu har jeg faktisk fået fornyet respekt for serien, der er virkelig gjort et flot stykke arbejde med at koble bog og serie sammen. Jeg er vild med det!