3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Store små løgne

Store små løgne - Liane Moriarty Likes:

• Anden halvdel af bogen var rigtig spændende og selvom jeg var træt og klokken var midt om natten, så skulle jeg liiiige have et kapitel mere. Det udviklede sig til en rigtig pageturner! Hvem skreg og hvorfor? Det var de svar, jeg var nødt til at få.

• Moriarty forstår at skrue et mysterie sammen. Jeg havde mange teorier undervejs, og jeg fandt da også den rigtige til sidst, efter lige at have været tilbage i kapitel et og kigge efter, men der var godt nok mange andre oppe at vende.

• Det var personernes historier, der var allermest spændende, synes jeg. Til at starte med kunne jeg ikke udstå dem, men de voksede på mig og der var et par stykker, jeg kom til at holde af. Jane for eksempel. Åh, hvor var hun bare sød. Hende kunne jeg rigtig godt lide.

Dislikes:

• Hele første halvdel af bogen var virkelig ikke mig. Jeg kunne ikke lide nogle af personerne og jeg følte virkelig heller ikke, at der skete noget. Det var meget lange 200 sider! Når man hverken er fanget af personer eller handling, så er små 450 sider altså langt. Meget langt.

• Jeg brød mig som sagt ikke om personerne. De var snobbede og levede virkelig op til alle de fordomme, der er omkring et rigt og snobbet miljø. De gik mig virkelig på nerverne. Jeg var faktisk temmelig ligeglad med, hvem der var der havde skreget og hvorfor. Det vendte jo så heldigvis senere.

Ekstra:

• På trods af en meget sløv start, så skal jeg uden tvivl læse mere af Moriarty, for hun kan noget lidt specielt, som jeg rigtig godt kan lide! Denne her nåede desværre ikke på højde med Min mands hemmelighed, men det er nok alligevel en bog jeg vil huske – og bestemt også en, jeg vil anbefale.