5 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Forbandelsesbryder

Forbandelsesbryder - Gail Carriger Whoa! That cliffhanger.....!!!Likes:

• Jeg kan virkelig godt lide sjove bøger, og det var den her i høj grad! Sarkasmen drev af siderne og måden hvorpå personerne drillede hinanden var lige mig. Mange af tingene var i virkeligheden ligegyldige bemærkninger, men de bidrog til, at jeg fik en rigtig god læseoplevelse.

• Hvem skulle have troet, at hatte ville kunne fylde så meget i en historie? Ok, ok, det var ikke det overordnede plot selvfølgelig, men det var altså lidt et sjovt sidespor som jeg morede mig meget over.

• Der var en meget tydelig seksuel tone i mange af bogens bemærkninger og jeg kunne ikke lade være at grine af det, fordi det var så tykt smurt på. Det var virkelig skægt. I virkeligheden er det nok sådan noget, man fniser lidt over når man er 15, men jeg kunne nu også godt se det sjove i det. Der var ikke udpenslede sexscener, men det var slet heller ikke nødvendigt.

• Der er mange overnaturlige væsner med i bogen, men det fede er, at det ikke er åbenlyst, hvem der er hvad – i hvert fald ikke hele tiden. De har et rigtig fint samspil og supplerer hinanden på en fin måde.

• Slutningen. SLUTNINGNEN!? Måske ikke verdens største cliffhanger, men spændende nok til at jeg altså godt lige vil vide, hvad der sker!! Den hiver i øvrigt også bogen op for mig, så hvis jeg havde kørt med halve stjerner havde den fået sådan en…

Dislikes:

• Okay, så hovedplottet i den her bog var ikke helt så spændende, som jeg havde håbet på. Jeg læste egentlig mest bogen for personerne og humoren, ikke så meget fordi det var spændende – lige med undtagelse af slutningen altså. I virkeligheden er der ikke så meget andet end det, jeg ikke brød mig om, men jeg er og bliver en plot-læser – en, der læser for plottet og ikke sproget eller personerne. Derfor betyder det rigtig meget for mig og vægter også en del, om jeg vil det eller ej