3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Ondskab

Ondskab - Chris Carter Likes:

• Never have I ever grædt til en bog i denne genre før. Hold.nu.op! Det var faktisk lidt pinligt… Jeg mener… Jeg sidder med næsen i en thriller med de mest makabre scener, og lige pludselig flyder tårerne over. Kunne bare ikke lade være, det var simpelthen så sørgeligt! Det er et kvalitetsstempel, når en thriller kan frembringe den slags følelser.

• Spændingsniveauet er i denne bog helt anderledes; det er mere en thriller end det er en krimi, og det betyder selvfølgelig noget. Her vendte jeg ikke siderne for at finde ud af, hvem morderen var; nej, her vendte jeg siderne, fordi jeg ville vide hvorfor han havde gjort det. Morderen kender man nemlig allerede.

• Jeg er ret vild med de små cliffhangere, Carter smider ind i slutningen af næsten hvert kapitel. Det, og så at kapitlerne er så korte, får en til bare at læse mere, mere, mere. “Ja ja, jeg er klar om et kapitel” – den sætning fik jeg vist sagt et par gange ;)

• Der bliver bundet en fin rød sløjfe på Hunters fortid. Man får svar på så utrolig mange ting, som man har tænkt lidt over i de foregående bøger; f.eks. hvorfor han er så meget en enspænder. Det er rigtig fint at få med, og jeg tror, at hvis jeg læser de forrige bøger igen nu, med denne viden, så vil jeg forstå Hunter endnu bedre.

Dislikes:

• Garcia og Anna er ikke med i den her bog, og de var meget savnede! Jeg elsker de to, så derfor var det lidt ærgerligt at opdage, at de slet ikke blev nævnt.