5 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Jeg henter solen ned

Jeg henter solen ned - Jandy Nelson Book received from publisher.

Likes:

• Bogen har stort fokus på kærlighed; familie, forelskelse, venner. Det optager en stor del af bogen, og det bliver gjort på en rigtig fin måde. Generelt er sproget i bogen ret flot, og det er som om, der er kælet lige det ekstra for det. Især kunne jeg godt lide Noahs kapitler, de var virkelig gode.

• Der er to synsvinkler i bogen; Noahs og Judes. Jeg er normalt ikke fan af det, da jeg kan have svært ved at skelne mellem flere vinkler. Det var også lidt tilfældet her. Jeg kan bare ikke beslutte mig for, hvorvidt det er en god eller en dårlig ting. Noah og Jude er jo tvillinger, og den måde det bliver fremstillet på i bogen her gør, at jeg synes det er smart, de lyder så ens. Det må være meningen. Alligevel blev jeg flere gange lidt forvirret og i tvivl om, hvem det nu lige var, jeg var igang med at læse om. Jeg har alligevel bestemt mig for, at se det som en god ting.

• Bogen var en pageturner på den måde, at jeg hen mod midten blev nysgerrig på, hvilke hemmeligheder der mon gemte sig under den “pæne” overflade. Det gjorde, at siderne begyndte at vende sig selv og selvom det egentlig ikke var en bog med mysterier og mordgåder, så begyndte det faktisk at føles sådan alligevel. Jeg måtte bare kende til de hemmeligheder. Da jeg så kom til dem, så følte jeg mig godt nok dum. Jeg hoppede jo i med begge ben! Det hele var så tydeligt og lå lige foran mig, men alligevel opdagede jeg det ikke. Ups. :P

Dislikes:

• Hovedpersonerne, Jude og Noah, er rigtig fine, men… Det her er en meget karakterdrevet bog, og det er ikke lige min kop te. Jeg vil have spænding og action og knap så meget fokus på personernes følelser og udvikling. Det blev lige langhåret nok til mig. Det er jo en personlig smagssag, men det var for meget for mig.

• Grundet ovennævnte kedede jeg mig desværre bravt i langt det meste af bogen. Vi skulle helt hen til de 65% førend jeg begyndte at være underholdt. Det påvirker desværre også min bedømmelse af bogen.