3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Som en skygge

Som en skygge - Brent Weeks Likes:

• Jeg har en fordom overfor fantasy med en beskrivelse som den her bog. Jeg bryder mig ikke om det, det er kedeligt, der sker for lidt, fantasyelementerne er for få, skrivestilen er kringlet og ikke noget for mig. Derfor var den her bog også et stort sats. Den manede mine fordomme fuldstændigt i jorden og heldigvis for det da. Den var nemlig ikke spor kedelig, der skete nemlig utrolig mange ting i bogen. Til tider næsten lidt for meget.

• Skrivestilen var slet ikke kringlet. Overhovedet ikke. Det var så let at læse og forstå den her bog og det gik enormt stærkt. Alle de fyldord, jeg ofte ikke bryder mig om i fantasy, var slettet og istedet var det en meget let tekst, som føltes meget lettere at forstå, og som også betød, at tingene skete meget hurtigere.

• Der skete så utrolig mange ting, som jeg slet ikke havde regnet med. Jeg troede ikke, tingene ville ske, fordi, altså, det hele er jo altid godt, ikke? NEJ! Ikke i den her bog. Det var virkelig fedt! Der var heller ikke lagt fingre imellem. Jeg skal love for, der var sex, vold og drab i massevis. Det er ikke kun George R.R. Martin, der slår fiktive karakterer ihjel, det skal jeg love for Brent Weeks også gør!

Dislikes:

• Bogen springer i både tid og synsvinkel og det er ikke tydeligt, hvornår det sker. Jeg er i forvejen ikke god til skiftende synsvinkler, men her var det rigtig slemt, synes jeg. Jeg kunne godt have brugt, at det lige stod ved kapitlets overskrift, at nu var det fx. 10 år senere. Meget forvirring ville kunne have været undgået på den måde. Det er også primært det, der trækker ned. Det blev simpelthen for meget springen rundt til min smag.