3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Uden Glemsel

Uden Glemsel - Jessica Brody Likes:

• Efter afslutningen på bog et, troede jeg ikke, vi ville se mere til Cody. Jeg tog fejl. Det er jeg virkelig glad for, for Cody er den bedste karakter i den her serie, synes jeg. Han er så virkelig, så reel og bare så…god. Han betyder enormt meget for serien, som slet ikke ville være den samme uden ham.

• Action. Det går så stærkt i den her bog, men uden at gå for stærkt. Man kan sagtens følge med, men siderne vender sig selv og på grund af kapitlernes størrelse sidder man hele tiden med den der “bare lige ét kapitel mere”-følelse.

• Alting bliver lidt mere gråt i den her bog, det er ikke bare sort og hvidt. Folk der er gode, er alligevel ikke helt så gode, og de onde er måske ikke så onde alligevel.

• Der er et twist omkring slutningen af bogen, som jeg virkelig burde have set komme, men alligevel ikke helt havde regnet med. Det tror jeg får enorm betydning for næste bind i serien, og jeg glæder mig så meget til at høre mere om det! Det handler også lidt om, at folk måske hverken er gode eller onde…

• Kærligheden er gemt lidt væk, for selvom bogens omdrejningspunkt er, at Sera skal redde Zen, så er der ikke rigtig fokus på deres forhold. Det var virkelig dejligt, at få en bog med masser af action og tidsrejser og robotter(?) uden at de ting mistede fokus til fordel for Sera og Zen.

Dislikes:

•Zen er ikke nok med i den her bog. Okay, han ligger og er døden nær, så han kan ikke så meget, men jeg savnede ham nu alligevel.

• Vi introduceres for endnu en mandelig person i denne bog. Hvis man har læst et par ungdomsbøger før, så tror jeg godt, man kan regne ud, hvor det fører hen, og det var jeg på ingen måder glad for. Det var der bare for at være der. Der var ikke rigtig nogen mening med det. Det irriterede mig desværre.

• Hvis man har været i én tid, kan man ikke rejse tilbage dertil. Men…det kunne Kaelen? Det forstår jeg ikke helt. Det kan godt være, det bare er mig, der missede et eller andet, men det virkede i hvert fald lidt underligt, synes jeg…