3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Kirurgen

Kirurgen - Tess Gerritsen Likes:

• Bogen foregår delvist i et hospitalsmiljø, og det er ikke noget, jeg tidligere har set i hverken krimier eller thrillers. Jeg kunne rigtig godt lide det, og følte derfor også at bogen bidrog med noget nyt til genren.

• Først mente jeg ikke, at bogen var særlig voldsom, men det ændrede sig hen imod de sidste sider. Jeg endte med at sidde og synes det var voldsomt ubehageligt og jeg måtte endda have kæresten ved siden af til at holde mig i hånden, mens jeg læste videre. Det handler selvfølgelig til dels om, at det er mig der er en kylling… Men bogens grusomhed er nu også ret voldsom! Selvom jeg ikke kan lide at blive skræmt, så kunne jeg alligevel godt lide det lidt…

• Moore var så fantastisk en karakter. Jeg kunne virkelig godt lide ham. Omvendt var jeg lidt ligeglad med Rizzoli. I mit hoved skulle der skrives mange flere bøger om ham og færre om hende.

Dislikes:

• Jeg ved ikke helt, om det er mig der er dum eller hvordan, men Isles…hvem/hvad er det? Der optræder en Rizzoli i bogen, men jeg faldt ikke over nogen Isles? Nu er det jo en del af serienavnet, så det kan komme senere, men det får mig til at tænke over, om der mon er et eller andet, jeg er gået glip af…

• Slutningen var lige hastig nok. Jeg kunne godt have brugt, at den varede lige lidt længere. Tempoet i bogen er generelt højt, så jeg savnede lidt mere forklaring omkring slutningen.