3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Erindringer om Sherlock Holmes

Erindringer om Sherlock Holmes - Arthur Conan Doyle Likes:

• Novellerne i denne samling var virkelig gode; de var mere forskellige end i den foregående bog, og der var langt flere af dem, som jeg stadig kan huske nu et par dage efter endt læsning.

• Jeg fornemmede, at der var skruet lidt op for det dystre, og at disse noveller var noget mere mørke end i Sherlock Holmes’ eventyr. Det kunne jeg ret godt lide.

• Jeg har sagt det ved bog 1, 2, 3 og 5, og jeg siger det igen: Noteapparatet i disse bøger er helt igennem fantastisk! Normalt læser jeg ikke noterne, men i denne bog er der bare så meget at finde deromme, at det næsten er lige så spændende som selve historierne. Det er lige så meget for dem, at man skal købe og læse disse bøger.

• Normalt ville jeg fremhæve enkelte noveller, men i denne er der ikke nogen at fremhæve. De var alle virkelig gode. Det her er bare en rigtig solid samling noveller!

Dislikes:

• Nogle af novellerne var lige korte nok, men det hænger nok lige så meget sammen med, at jeg er ved at være lidt træt af korte historier. Jeg har læst mange gennem den sidste tid, og selvom jeg elsker noveller, så har jeg også bare brug for længere og mere sammenhængende historier. I hvert fald følte jeg, at det blev lige lovlig overfladisk til tider.