3 Followers
19 Following
boghunden

boghunden

Currently reading

The Bloody Chamber and Other Stories
Angela Carter
Armada
Ernest Cline

Samlerne

Samlerne - Michael Kamp Likes:

• Bogen starter rigtig godt ud, og man er lynhurtigt inde i handlingen, og bliver nødt til lige at se, hvordan det går Thomas på næste side. Der er action for alle pengene og tempoet er drønhøjt.

• Med sine mystiske elementer taler bogen til en bredere skare af læsere end som så. Der er lidt til de paranormale læsere, men også lidt for de mere science fiction interesserede.

• Bogen var velskrevet og forstod at fastholde læseren. Jeg fløj gennem siderne i dobbel hast, fordi sproget var så helt utrolig simpelt. Det var med til at understrege pointen. Sådan føltes det i hvert fald :)

Dislikes:

• Uhyggen. Hvor blev den af? Der var masser af blod og splatter og ad-faktor, men selve uhyggen udeblev. Jeg vil gerne have mine gysere uhyggelige. Det skal være, så jeg skal have lyset tændt når jeg sover, så jeg dobbelttjekker om døren er låst, så jeg kigger bag bruseforhænget hver gang jeg sætter min for på badeværelset. Sådan var bogen slet ikke. Det var bare blod, blod, blod og indvolde over det hele.

• Slutningen. Hold.nu.op hvor var det antiklimaks. Bogen var udmærket, men jeg følte at slutningen var “the easy way out.” Jeg bliver i tvivl om, hvorvidt det var planlagt, eller om forfatteren havde skrevet sig selv ud på lidt for dybt vand? Overordnet set er jeg bare ikke helt sikker på, hvad bogen ville.